## TUESDAY, March 12, 2024 Junior ACT Plus Writing Testing NO SCHOOL FOR SOPHMORES OR SENIORS

TIME	ACTIVITY	DURATION
7:00-7:15	Distribute test materials to Room Supervisors,	15 min
	answer questions/concerns, etc. Room 369	
7:15-7:28	Staff Report to Assigned Rooms	13 min
	Junior meeting in the auditorium with iPads	
7:28-7:45	*Supervisors go/proctors stay to watch info	17 min
7:45-8:00	Arrival, identification, seating of examinees	15 min
8:00-8:05	Test 1 Directions	5 min
8:05-8:50	Test 1 (English)	45 min
8:50-8:52	Test 2 Directions	2 min
8:52-9:52	Test 2 (Math)	60 min
9:52-10:07	Break	15 min
10:07-10:09	Test 3 Directions	2 min
10:09-10:44	Test 3 (Reading)	35 min
10:44-10:46	Test 4 Directions	2 min
10:46-11:21	Test 4 (Science)	35 min
11:21-11:26	In Room 5-minute Break	5 min
11:26-11:28	Test 5 (Writing) Directions	2 min
11:28-12:08	Test 5 (Writing)	40 min
12:08-12:15	End Test Directions/Collection of Materials (student ticket, extra scratch paper-must have name & date on, borrowed calculators)	7 min
Teachers only	All testing materials returned to 369 (student ticket, extra scratch paper,	
12:15-12:25	teacher seal codes, signs, "Session Study Roster," Test Administration Form, trays, calculators, etc.)	10 min
12:15-1:00	Lunch for Juniors	45 min
1		

Busses will run as normal,
Commons/IMC open for juniors who stay on campus