TUESDAY, APRIL 16, 2024

10th Grade PreACT & Forward Testing

NO SCHOOL FOR JUNIORS OR SENIORS (except for AP Reviews)

TIME	ACTIVITY	DURATION
7:00-7:15	Testing Staff Briefing Session (Room 369),	15 min
/.00 /.15	Distribute test materials to Room Supervisors	
7:15-7:28	Staff Report to Assigned Rooms-Room Prep	13 min
	Sophomore meeting in the auditorium	
	*Supervisors go/proctors stay to watch tickets	
7:28-7:40	and seal codes	12 min
	Arrival, identification, seating of examinees,	
7:40-8:00	open Test Nav , iPad ready	20 min
8:00-8:10	General Test Directions-Authorization of Tickets	10 min
8:10-8:15	Test 1 Directions	5 min
8:15-8:50	Test 1 (English)	35 min
8:50-8:52	Test 2 Directions	2 min
8:52-9:37	Test 2 (Math)	45 min
9:37-9:52	Break	15 min
9:52-9:54	Test 3 Directions	2 min
9:54-10:34	Test 3 (Reading)	40 min
10:34-10:36	Test 4 Directions	2 min
10:36-11:11	Test 4 (Science)	35 min
11:11-11:46	Lunch	35 min
11:46-11:51	Arrival, Open DRC Insight	5 min
11:51-11:56	Directions & Forward Ticket	5 min
11:56-1:26	Forward Testing	90 min stay in room
1:30-???	Student still testing should report to the IMC	Leave when done
Staff	All testing materials returned to 369 (student ticket, extra	
1:30-2:34	scratch paper, "Session Study Roster," Test Administration Form, calculators, etc.)	10 min
Students leave or wait in commons		
Busses will run as normal		